0703 - 10 32 84sorquist@hotmail.com

Bilverkstad i Vänersborg

En bilverkstad i Vänersborg

Här på RS Däck & Recond kan man få hjälp med det mesta som rör bilar. Jag, Roland Sörqvist hjälper dig som behöver hjälp av en bilverkstad i Vänersborg. Jag har kompetens och erfarenhet inom de flesta bilmärken. Jag hjälper både till med små jobb och jobb som är mer avancerade, komplicerade och som kräver mera tid och resurser att slutföra.

Är du intresserad?

Om du är intresserad av att få hjälp av mig och min bilverkstad här i Vänersborg, så är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Du kanske är osäker på vad som behöver göras eller vill ha tips och råd om någonting inom bilbranschen. Oavsett, så hjälper jag dig att få ordning på din bil. Med min hjälp, får du en snygg, elegant, funktionell och tjusig bil till en rimlig kostnad.

Tjänster som jag erbjuder

Jag erbjuder ett urval av tjänster inom bilservice med mera.  Jag kan bland annat hjälpa till med försäljning av däck och fälgar, montering, balansering, bromsservice, maskinpolering, vaxning, maskinpolering, invändig rekond, uthyrning av släpkärror och mycket, mycket mera. När det gäller försäljning av däck, så finns det möjlighet att köpa från flera leverantörer och jag erbjuder olika däckdimensioner. När man köper däck av mig på RS Däck & Recond, så ingår självfallet alltid monering och balansering.

Begär en offert

Om du vill, så kan du alltid begära en offert för presumtiva tjänster. Jag rekommenderar alla att begära en offert, om de önskar köpa tjänster av mig. Detta ger då en möjlighet att i lugn och ro fundera över vad man vill beställa av mig och om priset är det rätta. Om du har några frågor kring offerter, så är du välkommen att höra av dig till mig, så skall jag försöka att reda ut det som du finner oklart kring det.